ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатця судитимуть за озброєне вимагання грошей!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    55 переглядів
    Закарпатська прокуратура інформує...

    Тячівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Тячівського району, який обвинувачується у вимаганні та незаконному поводженні зі зброєю (ч. 2 ст. 189, ч. 1 ст. 263 КК України).

    Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений у період з липня 2016 року по січень 2017 року, під надуманим приводом, вимагав від односельчанина гроші у сумі 1000 доларів США за начебто неналежний ремонт транспортного засобу, погрожуючи потерпілому застосуванням фізичного насильства.

    Місцевою прокуратурою спільно з Тячівським відділом поліції у даному кримінальному провадженні проведено негласну слідчу (розшукову) дію у виді контролю за вчиненням злочину.

    В ході цього негласного заходу 4 січня 2017 року під час отримання частини обумовленої суми грошових коштів в розмірі 300 доларів США зловмисника затримано «на гарячому» працівниками поліції.

    При затриманні у підозрюваного також вилучено короткоствольну вогнепальну зброю - пістолет іноземного виробництва, який останній зберігав та носив без передбаченого законом дозволу.

    За вчинення інкримінованих злочинів обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

    За матеріалами прес-служби прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору