ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники затримали марокканця без документів на Ужоцькому перевалі у Карпатах

    28 березня 2024 четвер
    79 переглядів
    Мостиський прикордонний загін повідомляє!

    Учора на українсько-польському кордоні правоохоронці затримали африканця, який мав на меті нелегально дістатись Західної Європи.

    Під час перевірки рейсового автобуса на контрольному посту «Ужок», що на межі Львівської та Закарпатської областей, прикордонники відділу «Сянки» Мостиського загону затримали марокканця, який не мав при собі жодних документів. Стосовно громадянина було складено документи справи про адміністративне правопорушення за порушення прикордонного режиму.
    Крім того, з’ясувалось, що африканець вже тривалий час перебуває в Україні, документи, що посвідчують особу він загубив, а сам прямує до Ужгорода, аби там спробувати нелегально перейти державний кордон України та дістатись таким чином країн Західної Європи. Усі попередні пояснення про те, що він є студентом одного з вузів України не підтвердилися, а у діях затриманого було виявлено ознаки адміністративного правопорушення за статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».
    Наразі марокканця затримано в адміністративному порядку до встановлення особи, рішення по справі прийматиме суд.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору