ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Названі основні продукти для підвищення гемоглобіну

    18 квітня 2024 четвер
    43 переглядів
    Декілька продуктів,які допоможуть із низьким гемоглобіном

    Низький гемоглобін - стан, при якому в організмі знижується рівень червоних клітин, що науковий термін - еритроцити. Зниження гемоглобіну призводить до запаморочення, сонливості, задишці, слабкості, блідості шкірних покривів, непритомності, погіршенню стану організму.

    При низькому гемоглобіні у людини постійно холодні кінцівки, іноді з'являються шуми в серці, тріскаються губи, м'язова слабкість, ламаються нігті і випадає волосся. Знижений гемоглобін іноді супроводжується пристрастю до поганих запахів, які іншим можуть здатися неприємними.

    Що робити при зниженому гемоглобіні? Які продукти потрібно вживати, щоб привести рівень еритроцитів в норму? Виходячи з порад лікарів, портал "Знай.ua" склав список продуктів, які є в домашньому побуті e кожної господині. За допомогою їх цілющих властивостей, без застосування медикаментозних препаратів можна підвищити гемоглобін в домашніх умовах.

    Буряк
    Один з продуктів, який містить велику кількість гемоглобіну. Її можна вживати як в сирому, так і вареному вигляді. Завдяки цьому продукту, кров збагачується киснем активізуючи процес роботи червоних клітин в організмі.

    Червоне вино
    Цей напій допоможе підвищити рівень гемоглобіну. Але варто пам'ятати, що напоєм не рекомендується зловживати, щоб не викликати зворотної реакції. Пийте за вечерею не більше одного келиха червоного натурального вина.

    Груша
    Лікарі рекомендують цей фрукт для профілактики анемії. При цьому, груша не тільки підвищує гемоглобін, але і налагоджує в організмі процес концентрації залізовмісного білка.

    Мед
    В цілому, мед дуже корисний для організму, не тільки для підвищення гемоглобіну, але він ще лікує безліч захворювань. Для підвищення гемоглобіну і загального зміцнення імунітету, вживайте щодня по чайній ложці меду. Такі ж корисні властивості має пилок. Якщо ви не страждаєте алергією на даний продукт, він буде активно підтримувати ваш організм в хорошому стані.

    При дієтах, можна вибрати продукти, які не вплинуть на вагу тіла, при цьому поддержівть гемоглобін в нормі. Рівень гемоглобіну можна підвищити не тільки залізом, але і продуктами, що містять мідь. Перед вживанням міді, необхідно проконсультуватися з лікарем.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору