ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як позбутися зайвого блиску обличчя

    28 березня 2024 четвер
    61 переглядів
    Декілька порад як позбутись блиску на шкірі

    Жирна шкіра має свої плюси і мінуси. Даний тип шкіри не так швидко старіє як суха шкіра, але є і свої недоліки. При роботі сальних залоз на нашому обличчі з'являється блиск, особливо в літній період. Жінки з сухим типом шкіри втомилися постійно зволожувати свою шкіру, але представниці жирної шкіри борються із зайвою блиском на шкірі обличчя.

    Багато хто звик розподіляти свій тип шкіри на жирну і суху. Насправді жирна шкіра має комбінований тип. Що значить комбінований тип шкіри? Жирна шкіра проявляє свій блиск тільки на деяких ділянках. Комбінована шкіра страждає від надмірної вугрової висипки, блиску на деяких ділянках, має ефект апельсинової кірки на всій ділянці обличчя. Така шкіра має розширені пори.

    У більшості випадків, жирна шкіра це генетична проблема. Чи не правильне харчування провокує активну роботу сальних залоз, тому нам доводиться боротися з даною проблемою використовуючи різні засоби і лосьйони.

    Як боротися з цією проблемою? Косметологи дають кілька порад, щоб позбутися від зайвого блиску на своєму обличчі.

    1. Намагайтеся очищати шкіру обличчя два рази в день. Використовуючи постійні засоби для вмивання, очищайте шкіру вранці і увечері. Ніколи не вмивайтеся звичайним милом, так як воно сушить шкіру, але від жирності її не рятує.
    2. Після вмивання протирайте обличчя тоніком або лосьйоном, які не містять спирт.
    3. Після лосьйону нанесіть на шкіру обличчя зволожуючий крем. Важливо, щоб він не містив масла і мав мінімальну кількість жирових компонентів.
    4. Протягом дня, щоб позбутися від зайвого блиску на обличчі, використовуйте матуючі серветки для обличчя. Вони не перуть тональну основу і не псують макіяж. Достатньо лише докласти серветку до обличчя, не роблю ніяких додаткових рухів, серветка вбере в себе надлишки сальних залоз.
    5. Два рази на тиждень робіть маски для обличчя, для проблемою, комбінованої і жирної шкіри. Користуйтеся скрабами для вмивання з додаванням мелених кісточок абрикоса і персика. Після маски, наносимо зволожуючий крем на обличчя.

    Власницям жирної шкіри набагато більше пощастило, ніж тим, у кого суха шкіра. Головне мати правильний догляд за нею і ви не будете мати справу з проблемою блискучого обличчя.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору