ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Унікальний лікар, про роботу якого зняли кінострічку, прийматиме закарпатців у сільському ресторані "Близниці" (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    526 переглядів
    Відомий всій Україні травматолог-костоправ Віктор Степанов

    Відомий всій Україні травматолог-костоправ продовжує приймати пацієнтів з Тячівщини та цілого Закарпаття в приміщенні ресторану "Близниці" в селі Бедевля. Тут лікар прийматиме з 1 березня до 5 квітня.



    Записатись на прийом до Віктора Володимировича можна зателефонувавши за номером: (098) 270-86-16, (050) 493-58-53.


    «Ця людина – лікар від Бога» – не перестають запевняти пацієни, які знаходяться поруч. Він ніколи не робить собі реклами, його самі знаходять люди. Степанов Віктор Володимирович - лікар-тібетської медицини, мануальної терапії і просто травматолог лікує людей з різноманітними хворобами: від нескладних до найважчих.


    Більшу частину життя - Віктор Володимирович присвятив професійній діяльності. Медичну освіту здобув в Одеському медичному інституті, відтак 3 роки вчився у вищій академії медицини в Ленінграді. Але винятковий дар у лікуванні – це насамперед навчання бабусі Віктора Володимировича - Фортуни Василини яка була сильною знахаркою. Саме вона навчила ще юного Віктора Володимировича азам траволікування та костоправства. А вже після навчання, будучи освіченим лікарем пан Віктор поставив всі свої знання на наукову основу.


    Відтак 17 років пропрацював у Донецьку, в лікарні імені Калініна, після цього пів року був головним лікарем санаторію в Одесі, та ще 11 років пропрацював головним лікарем санаторію «Альбатрос», звідки успішно пішов на пенсію. З початком професійної діяльності лікар став відомим в усіх куточках України, уже тоді на прийом до Віктора Володимировича записувались в черги тривалістю від 6 до 10 місяців.


    Цікавим є те, що нещадавно про лікаря відзняли кінострічку, яку Ви зможете переглянути тут:

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору