ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські спудеї взяли участь у ІІ етапі ХV Міжнародного фестивалю «Кришталевий Янгол» (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    50 переглядів
    Ужгородське вище комерційне училище КНТЕУ інформує...

    6 березня на базі Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ відбувся навчальний семінар в рамках ІІ етапу ХV Міжнародного Фестивалю «КРИШТАЛЕВИЙ ЯНГОЛ», в якому взяли участь учні з професії перукар (перукар-модельєр) нашого училища.

    Провідні технологи торгової марки «Estel» Головко Арина , Бадзьо Тетяна з м. Ужгород ознайомили присутніх з сучасними модними тенденціями, новими техніками та схемами у фарбуванні волосся та продемонстрували актуальні креативні рішення.

    Відразу після теоретичної частини був проведений практичний семінар на тему «Колористика» з відпрацюванням фарбування на моделях. Кожен учасник разом з технологами EstelProfessional підбирав індивідуальний коктейль та виконував фарбування, після якого робили фото своїх робіт.

    Проведення таких семінарів дає знання новітніх виробничих технологій, знайомить з сучасними матеріалами, спілкування з висококваліфікованими технологами торгової марки Estel.

    Офіційний регіональний дистриб’ютер ТОВ «Альфа проф Estel» в Закарпатській області Алексеєнко Павло Вікторович забезпечив учасників одноденного семінару професійними парфумерними матеріалами (палітрою фарб, % оксигентами, перукарським приладдям та іншими препаратами).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору