ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дуже дивні речі "творяться" у закарпатському Берегові!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    55 переглядів
    Дивне голосування в Берегівській міській раді

    Це — про голосування на позачерговій сесії Берегівської міської ради.

    У п’ятницю, 10 березня, відбулася позачергова сесія Берегівської міської ради. Розглядались всього три питання - два про відмову в затвердженні проекту землеустрою і відведення: в першому випадку земельної ділянки по вул. Б.Хмельницького шляхом викупу у власність, у другому – про передачу безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Кішкез, 4. Третім питанням планувалось затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Достоєвського, б/н.
    По першому питанню 4 депутати проголосували “за”, 3 – “проти” і 11 утримались. По-другому “за” були лише двоє і 1 “проти”. І аж 15 (!) утримались. За третій проект рішення “за” віддали свої голоси двоє, шестеро було “проти” і 10 утрималось.
    Що хотіли продемонструвати своїм таким масовим утриманням берегівські міські депутати – відомо лише їм. Але за логікою, якщо мали намір не приймати пропоноване рішення, то так і треба було голосувати. Коли ж були проти відмов, то напрошується цілком закономірне – слід надати дозвіл на відведення і передачу в безоплатну власність згаданих земельних ділянок. А то виходить як у тій приказці – ні вашим, ні нашим.
    Для чого ж потрібно було тоді терміново збирати позачергову сесію і відривати людей від роботи?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору