ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Польська влада вирішила пролити світло на таємницю Смоленської трагедії

    28 березня 2024 четвер
    103 переглядів
    Нові факти Смоленської трагедії

    Чимало нових подробиць, що проливають світло на Смоленську трагедію, пообіцяла незабаром розкрити підкомісія з розслідування катастрофи.

    Про це польському агентству РАР повідомив міністр оборони країни Антоні Мацеревич.

    За його словами, чимало інформації було приховано комісією, яка займалася розслідуванням катастрофи з 2010 по 2011 роки, за каденції попереднього уряду.

    Раніше Мацеревич заявляв про те, що під час розслідування були знайдені докази причетності російської сторони до катастрофи, але подробиць не повідомив, пославшись на те, що він не належить до Комітету з розслідування аварій.

    Польща запідозрила росіян у підміні тіл загиблих під час падіння літака Ту-154 під Смоленськом у 2010 році. Тоді на борту знаходилася вся політична еліта країни на чолі з президентом Лєхом Качинським.

    Польська та російська комісії авіаційних експертів називали основною причиною катастрофи помилку пілотів. Прихильники польської партії "Закон і справедливість" (PiS), співзасновником якої був Лех Качинський переконані, що катастрофа стала наслідком організованого замаху на життя польського президента.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору