ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Йосип Борто про ініціативу Порошенка щодо позбавлення громадянства: "Я проти! Такі проекти підтримувати не буду"

    19 квітня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Йосип Борто, перший заступник голови Закарпатської облради

    Питання позбавляння громадянства мають вирішуватися парламентом, а не особисто президентом, заявив Йосип Борто, перший заступник голови облради Закарпаття, депутат "КМКС" Партії угорців України", коментуючи внесення президентом України Петром Порошенком законопроекту про позбавлення чиновників українського громадянства, які добровільно набули громадянство іншої держави.

    "Такі питання повинні прийматися парламентом, а не особисто президентом. Він не має права вирішувати таке важливе питання. Я особисто маю один паспорт, зате знаю багатьох людей, які мають кілька. Це що, ми їх повинні позбавити громадянства України? Особисто я проти. І такі проекти підтримувати не буду", - заявив Борто.

    Нагадаємо, на розгляд Верховної Ради запропонований законопроект про позбавлення українського громадянства тих чиновників, які добровільно набули громадянство іншої держави. 13 березня Порошенком у Раду був поданий і визначений як невідкладний законопроект, який стосується вирішення питань з подвійним громадянством.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору