ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська продавчиня продала 10-річній дівчинці ...пляшку горілки!

    25 квітня 2024 четвер
    88 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області повідомляє...

    У с.Дубрівка працівники поліції виявили 10-річну дівчинку, яка несла в пакеті щойно придбану в місцевому магазині горілку. Продавця притягнуто до відповідальності

    У селі Дубрівка біля одного із кафе-магазинів поліцейські виявили дівчинку із пакетом у руках, у якому знаходилась щойно придбана горілка. Разом із дитиною правоохоронці поїхали до неї додому. Там з’ясувалось, що дівчинка із неблагополучної сім’ї, яка вже перебуває на контролі у правоохоронних органах.
    Поспілкувавшись з 10-річною дитиною працівники ювенальної поліції дізналися, що за горілкою її відправила матір, також дівчинка вказала де сама їй продали алкогольний напій.
    Поліцейські прибули до вказаного кафе-магазину, де склали на продавця протокол за ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Санкція даної статті передбачає штраф від тридцяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
    Працівники ювенальної поліції також поспілкувалися з матір’ю малолітньої дівчинки про неприпустимість такої її поведінки та повідомили про можливі наслідки у разі повторення. Окрім цього, жінку притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей), де передбачено штраф від одного до трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору