ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальний "дует" на Закарпатті "обчистив" будинок, в якому ніхто не жив (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    74 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області повідомляє...

    Закарпатські поліцейські затримали 17-ти та 27-річного мешканців с.Білки Іршавського району, в яких вилучили викрадені речі. Наразі за даним фактом слідчі проводять розслідування

    До поліції Іршави звернувся мешканець села Білки із повідомленням про крадіжку з будинку, який йому дістався у спадок від батьків. Невідома особа винесла з помешкання два килими, лінолеум та газонокосарку. Під час розслідування даної крадіжки дільничні офіцери поліції дізналися, що сусіди бачили підозрілого хлопця з капюшоном на голові, який ніс на плечах скручені килими.
    Провівши ряд заходів поліцейські встановили особу, про яку говорили свідки – 27-річного односельчанина потерпілого. Він розповів правоохоронцям, що неодноразово звертав увагу на покинутий будинок, і одного разу наважився зайти до дворогосподарства та викрасти звідти килими та лінолеум.
    Наступним до даного дворогосподарства проник і 17-річний хлопець, який також знав, що в даному будинку ніхто не проживає. Скориставшись цим він розбив вікно на гаражному приміщенні і викрав звідти газонокосарку, яку сховав на горищі власного будинку.
    Обох крадіїв затримали працівники поліції. У них було вилучено речі, які вони викрали. За даними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Наразі оперативники та дільничні перевіряють затриманих на причетність їх до решти аналогічних злочинів на території міста та району.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору