ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Білкова дієта: ефективний метод скинути зайву вагу

    28 березня 2024 четвер
    48 переглядів
    Ефективний спосіб скинути вагу - білкова дієта

    Білкова дієта вважається однією з найефективніших, щоб позбавитися від зайвої ваги. При раціональному використанні даного виду дієти, можна без зайвих зусиль попрощатися із зайвою вагою.

    Деякі скептично ставляться до білковій дієті, стверджуючи, що постійне вживання протеїну може вплинути на загальний стан здоров'я. Але як правило, дієти потрібно дотримуватися певний час, за яке наш організм не постраждає.

    Важливо дотримуватися всіх правил і пам'ятати, що білкова дієта повинна тривати не більше двох тижнів!

    Білки є важливим компонентом, який повинен бути присутнім в раціоні харчування не тільки тих, хто хоче позбутися зайвої ваги. Білки необхідні для підтримки життєдіяльності людини.
    Протеїн, який міститься в продуктах з високим вмістом білка, відповідають за імунну систему, роботу обміну речовин, обмін даними між клітинами організму.

    Людський організм для повноцінного розвитку, здоров'я і зростання потребує амінокислоти, які не можуть синтезуватися самостійно. В ході травлення протеїни ферментують, після чого перетворюються в амінокислоти, які виділяють необхідну енергію. Ця енергія сприяє зниженню ваги.

    Принцип білкової дієти:
    Суть білкової дієти полягає в тому, щоб ми насичували наш організм продуктами з високим вмістом білка. При цьому відбувається обмеження споживання вуглеводів і жирів. Через зниження споживання вуглеводів, наш організм автоматично починає спалювати накопичений жир в організмі. Як правило жир накопичується в жировій тканині і в м'язовій масі. Схуднення відбувається через значну втрату рідини в організмі, що тягне за собою віддачу жирових накопичень.

    Білкова дієта не супроводжується почуттям голоду, тому не варто переживати про те, що ви будете відчувати свою силу волі. Продукти, з високим вмістом білка дуже ситні і довго перетравлюються в організмі.

    Щоб почати білкову дієту, необхідно вивчити продукти, які містять білок. Найпоширеніші це: грудка курки, яловичина, філе лосося, яйця, молочні продукти (з низьким відсотком жирності), овочі.

    Білкова дієта має протипоказання. Не можна дотримуватися білкової дієти людям, які мають захворювання нирок, атеросклероз, жовчно-кам'яну хворобу, виразку шлунка, виразку дванадцятипалої кишки, вагітним і годуючим грудьми.
    Особливо не бажано дотримуватися дієти людям, які схильні до депресивного стану і у яких робота пов'язана з напругою уваги.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору