ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

61-річний чоловік забив свою 68-річну співмешканку до смерті на Закарпатті (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    П'яний закарпатець по-звірячому вбив свою співмешканку

    Вбивцю затримала поліція. За даним фактом розпочато кримінальне провадження

    Учора, 15 березня, в с.Нижня Апша Тячівського району під час сімейної сварки на грунті зловживання алкоголем 61-річний чоловік завдав тілесних ушкоджень своїй 68-річній співмешканці. Від отриманих травм жінка померла. Вбивцю затримала поліція. За даним фактом розпочато кримінальне провадження

    Учора пізно ввечері в Тячівську поліцію надійшло повідомлення від лікаря сільської медамбулаторії про те, що він констатував смерть жінки в селі Нижня Апша з ознаками насильницької смерті.

    На місце події прибула слідчо-оперативна група й група реагування патрульної поліції Тячева. На підлозі в приймальній кімнаті будинку правоохоронці виявили тіло 68-річної господині з численними синцями обличчя та грудної клітки, а також сліди крові.

    У скоєнні вбивства пенсіонерки поліція запідозрила її 61-річного співмешканця. Як встановили правоохоронці, чоловік працює трактористом. Удень він підробляв у людей на городах. А ввечері повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння. На цьому фоні між співмешканцями виникла сварка, в ході якої нетверезий чоловік став бити жінку. Від отриманих травм нещасна померла. Сам убивця викликав опісля лікарів, але вже було запізно...

    За даним фактом поліція Тячева розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Підозрюваний у вбивстві жінки затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України й поміщений в ізолятор тимчасового тримання Тячівської поліції. Слідчі встановлюють причину й обставини загибелі пенсіонерки.
    4593-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору