ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Неповнолітні діти постраждали у 2-х ДТП на Закарпатті (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    71 переглядів
    У двох ДТП на Тячівщині постраждали неповнолітні діти

    НП сталися у селах Новоселиця і Нересниця.

    Дві автопригоди за участі неповнолітніх трапилися вчора й сьогодні зранку на Тячівщині. В одній аварії постраждала 9-літня дівчинка, в іншій – 14-річна. Один водій був п’яний, інший втік з місця пригоди. Обох їх затримала поліція, за даними фактами розпочато кримінальні провадження
    Учора, 15 березня, близько 16-ї години в с.Новоселиця Тячівського району сталася ДТП з потерпілою неповнолітньою. Автомобіль марки «Фольксваген Кадді», за кермом якого перебував 48-річний житель с.Калини, наїхав на 14-річну дівчину-пішохода. Від удару й падіння на землю потерпіла отримала перелом потиличної кістки й була доставлена до лікарні.
    Водій втік з місця ДТП, його розшукали працівники Дубівського відділення поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило середньої тяжкості тілесне ушкодження). Машину затримано на спецмайданчик поліції.
    А вже сьогодні зранку, близько 8-ї години, ДТП із потерпілою дитиною сталася в с.Нересниця Тячівського району. 20-річний житель сусіднього села Вільхівські Лази, керуючи автомобілем ВАЗ-21110 в стані алкогольного сп’яніння (експертиза виявила в нього майже два проміле алкоголю), не впорався з керуванням та виїхав на ліве узбіччя. Там машина наїхала на 9-літню дівчинку, яка саме йшла в школу.
    Внаслідок наїзду автомобіля дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження (їй серйозно пошкодило ніжку). Потерпілу доставили до Тячівської лікарні.
    Працівники групи швидкого реагування Дубівського відділення поліції, прибувши на місце пригоди, затримали винуватця трагедії - 20-річного мешканця с.Вільхівські Лази.
    За даним фактом поліція Дубового розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження). Водію загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Наразі ж його затримано в порядку ст.208 КПК України й поміщено в ізолятор тимчасового тримання Тячівського відділу поліції. Автомобіль доставлений на спецмайданчик поліції.
    Розслідування обох резонансних автопригод з потерпілими неповнолітніми триває.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області
    4602-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору