ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бальцерович розповів, що заважає швидким реформам

    19 березня 2024 вівторок
    78 переглядів
    Слабка дисципліна в парламенті, одна із причин заважающа швидким реформам

    Слабка дисципліна в парламенті і недоліки регламенту заважають швидкому проведенню реформ, заявив на брифінгу співголова Групи підтримки реформ при уряді України Лешек Бальцерович.

    «Якщо порівнювати Україну з розвиненими демократіями, то я бачу, що там більше дисципліни у фракціях. Є дискусії, але і дисципліна. Те ж саме по процедурам: якщо є регламент, який дозволяє окремим депутатам або групам пропонувати законопроекти, які шкідливі з точки зору стабілізації економіки України, корупції чи економічного зростання, тоді зобов'язання голови (зробити все - ред.), Щоб цього не було », - сказав він.

    Бальцерович нагадав, що за минулі шість тижнів було розроблено програму дій уряду. Тепер, за його словами, настає головний етап - впровадження. Для цього необхідно прийняти відповідні закони, над чим потрібно працювати всім лідерам держави. Бальцерович зазначив, що його група стратегічних радників продовжить роботу, зокрема, з розробки конкретних кроків. «Ми також радимо робити реформи пакетно, щоб був один пакет заходів, потрібний для реалізації пріоритетів, і швидко. Тому що робити реформи пакетно легше, ніж по черзі, і якщо зробити пакетно, то і результати будуть отримані швидше », - сказав Бальцерович.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору