ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рятувальники Закарпаття отримали гуманітарну допомогу від колег з Німеччини (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    МНС Закарпаття інформує...

    20 березня до 11-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець завітали колеги з німецького міста-побратима Бад Ендорф. Вони привезли спорядження воловецьким рятувальникам. Відповідна зустріч відбулася за сприянням Воловецької райдержадміністрації та районної ради.

    В урочистих заходах взяли участь: голова Воловецької районної ради Іван Лопіт, заступник голови Воловецької райдержадміністрації Іван Сличко, заступник голови партнерського товариства Бад Ендорф-Воловець Маркус Гайсс та комендант пожежної частини містечка Гемгофф Франц Валд Лайтер.
    Так, воловецькі вогнеборці отримали гуманітарну допомогу у вигляді бойового одягу та спорядження, а саме: 50 комплектів бойового одягу, 30 пожежних касок, 10 пожежних поясів, 9 панорамних масок для роботи в апаратах на стиснутому повітрі та 5 пожежних рукавів завдовжки по 15 метрів.
    Також іноземці ознайомилися з технікою та спорядженням, яке знаходиться на озброєнні місцевого підрозділу.
    За словами німецьких гостей, їхня співпраця з місцевими вогнеборцями триватиме й надалі.
    Рятувальники щиро подякували іноземцям за розуміння проблем пожежно-рятувального підрозділу в забезпеченні та необхідності оновлення захисного одягу. Останній допомагатиме їм у щоденній роботі, а саме: для гасіння пожеж і ліквідації наслідків різноманітних надзвичайних подій.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору