ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець хотів збагатитися за допомогою алкоголю

    25 квітня 2024 четвер
    72 переглядів
    Судом обрано запобіжний захід 26-річному мешканцю Тячева

    Тепер йому "світить" до 7 років позбавлення волі.

    Судом обрано запобіжний захід 26-річному мешканцю Тячева, котрий підозрюється у вчиненні ряду злочинів у сфері господарської діяльності, відповідальність за кожен з яких полягає у позбавленні волі на строк від трьох до семи років.
    Як повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду, чоловік придбав виготовлені незаконним шляхом алкогольні напої, з метою їх подальшого продажу за вищою ціною. Для вказаних цілей, ним також здійснено підроблення акцизних марок на вказаний алкоголь. Загалом, близько однієї тисячі літрів фальсифікованих горілчаних напоїв відомих марок було виявлено правоохоронцями під час проведення обшуку в автомобілі підозрюваного, його будинку та гаражному приміщенні.
    Враховуючи тяжкість злочину, в якому підозрюється тячівець, та можливість його впливу на свідків й очевидців кримінального правопорушення, судом обрано домашній арешт на час проведення слідства й встановлення інших обставин діяння. Підозрюваному фальсифікатору алкогольних напоїв заборонено покидати місце свого проживання впродовж двох місяців.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору