ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рішення Держдуми Росії боляче вдарить по закарпатцям-заробітчанам!

    28 березня 2024 четвер
    93 переглядів
    Держдума заборонила грошові перекази з РФ в Україну через іноземні системи

    Депутати Держдуми Росії прийняли в третьому читанні закон, який регулює транскордонні грошові перекази з Росії за допомогою іноземних платіжних систем. Зміни вносяться до федерального закону "Про національну платіжну систему".

    Як наголошується в супровідних матеріалах до закону, він спрямований на усунення негативних наслідків заборони на діяльність російських платіжних систем на території України, запровадженої 17 жовтня 2016 року.
    У законі вказується, що в разі запровадження з боку іноземної держави заборон щодо платіжних систем, оператори яких зареєстровані Центробанком РФ, транскордонний переказ може пройти тільки через оператора, підконтрольного російській юридичній особі. Його норми будуть поширюватися тільки на грошові перекази, що проходять без відкриття банківського рахунку.
    Відомості про запровадження іноземними державами заборон щодо платіжних систем, оператори яких зареєстровані Банком Росії, будуть розміщуватися на офіційному сайті регулятора.
    Положення документа набудуть чинності через 30 днів з моменту його офіційного опублікування.
    Нагадаємо, у жовтні минулого року Україна заборонила на своїй території роботу шести російських систем переказів: “Золота Корона”, “Юністрим”, “Колібрі”, “Лідер”, Anelik та Blizko.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору