ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Житомирі в школі знайшли гранати, дітей та персонал евакуювали (фото)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    У Житомерській школі були знайдені боєприпаси та гранати

    Під час ремонтних робіт, 22 березня, у підсобному приміщенні загальноосвітньої школи № 36 були знайдені боєприпаси, а саме 2 гранати. Зверення до поліції надійшло о 10:16.

    Одразу з навчального закладу було евакуйована всіх дітей та персонал.

    «Всі необхідні заходи були вжиті. На місці працюють поліція, надзвичайники та вибухотехніки, аби з’ясувати всі обставини», – розповідає начальник управління освіти міської ради Валентин Арендарчук.

    Станом на 11:25 у міській раді з’явилася оновлена інформація щодо знайдених боєприпасів.

    «Евакуацію 625 дітей та персоналу закладу. Фахівці при огляді встановили, що це навчальні гранати, що не несуть загрози. Крім гранат знайшли ще декілька десятків патронів до малокаліберної рушниці. На разі відомо, що в приміщенні, де знайшли боєприпаси, раніше відбувалися заняття із допризовної підготовки юнаків. Всі об’єкти знайшли під підлогою і зараз вибухотехніки продовжують пошуки», - зазначили на сайті Житомирської мерії.

    У ГУНП у Житомирській області також повідомляють, що близько 10.00 22 березня до поліції надійшло повідомлення про виявлення предметів, схожих на гранати, у підсобному приміщенні загальноосвітнього навчального закладу.

    «За словами директора навчального закладу, яка зателефонувала на спецлінію «102», під час здійснення ремонтних робіт у підсобному приміщенні працівники замінювали стару підлогу. Саме під нею і виявили предмети, схожі на гранати, та одразу повідомили до поліції. Правоохоронці проводять необхідні заходи для убезпечення людей від можливої загрози, зокрема, проведено евакуацію школярів та працівників навчального закладу, також обмежено доступ до потенційно небезпечної території. Триває проведення заходів щодо вилучення і знешкодження знахідки», - повідомили поліцейські.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору