ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Резонансна пожежа на ринку в Ужгороді: рятувальники повідомили подробиці (ФОТО)

    19 березня 2024 вівторок
    61 переглядів
    Пожежа спалахнула на ужгородському ринку

    Сьогодні, 22 березня, пожежа спалахнула на ужгородському ринку на вулиці Тельмана. Серед ймовірних причин вогнеборці називають коротке замикання електромережі

    Сьогодні, 22 березня, пожежа спалахнула на ужгородському ринку на вулиці Тельмана. Серед ймовірних причин вогнеборці називають коротке замикання електромережі

    22 березня об 11:30 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Закарпатській області повідомили про пожежу на території ринку, що на вулиці Тельмана в м. Ужгород.

    Негайно до місця виклику прибули рятувальники 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин у складі трьох відділень. Через сильне задимлення в приміщенні вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання. Гасіння пожежі ускладнювалося великим пожежним навантаженням та щільною забудовою торговельних магазинів-павільйонів.

    Пожежу площею близько 100 кв. м вогнеборці локалізували о 11:56, а ліквідували о 12:10. Професійні та злагоджені дії бійців ДСНС не дозволили вогню розповсюдитися та знищити весь торговельний ряд, а це близько 10 магазинів. Усього внаслідок пожежі було знищено магазин електротоварів, де й виникло загорання, та пошкоджено ще два сусідні магазини, які спеціалізувалися на продажу меблів і квітів.

    На місці події працювало 15 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

    На пожежі ніхто не постраждав. Збитки та причина займання встановлюються. Серед ймовірних розглядається коротке замикання електромережі. Зі слів орендаря приміщення, яке стало осередком пожежі, в приміщенні почало горіти біля розетки. Перші хвилини жінка самотужки намагалася впоратися з полум’ям, але спроби виявилися марними. Тоді на допомогу покликали ужгородських вогнеборців.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору