ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Шукачів щастя" у Західній Європі зупинили на кордоні з Закарпаттям

    25 квітня 2024 четвер
    36 переглядів
    Чопський прикордонний загін інформує...

    Четверо іноземців затримали минулої доби в рамках цільових профілактичних заходів «Мігрант», у яких беруть участь співробітники Держприкордонслужби із взаємодіючими органами - ДМС, НП та СБУ.

    Так, учора на Закарпатті в рамках цих заходів спільною міжвідомчою групою на околиці н.п. Невентлентфолу виявлено громадянина Угорщини. Він перевищив термін перебування на території України на 112 днів. Стосовно затриманого складено протокол за ст. 203 КУпАП та накладення штрафу в розмірі 510 гривань.

    А на Буковині була виявлена громадянка Грузії, яка також перевищила термін перебування на території України. Окрім притягнення до адмінвідповідальності відносно неї прийнято рішення про примусове повернення з території України.

    Крім того, на автостанції м. Ізмаїл правоохоронці зупинили для перевірки громадянина Узбекистану. Як з`ясувалось, іноземець порушив прикордонний режим, адже на момент перевірки у нього були відсутні документи, що посвідчують особу. Тому стосовно громадянина складено адмінпротокол та накладено штраф.

    Також на Одещині на напрямку українського н.п. Градениці та молдовського Незавертайлівка, неподалік кордону, затримано громадянина Вірменії, який при собі мав прострочену посвідку на повернення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору