ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Чопі затримали одну з найбільших у цьому році партій контрабандних цигарок

    20 апреля 2024 суббота
    56 переглядів

    Вчора, 20 травня, співробітники Чопської митниці та прикордонники затримали одну з найбільших у нинішньому році партій тютюнової контрабанди. 100 тисяч пачок цигарок українського виробництва намагався провезти з України до Угорщини водій вантажівки „Мерседес”, котра за документами везла до Будапешту пилометеріали.

    Коли авто прибуло у пункт пропуску „Тиса”, перше, на що звернули увагу контролери, була дуже нервова поведінка водія - 32-річного громадянина України. Крім цього, вони помітили, що дошки у причепі складено таким чином, щоб не можна було побачити, що знаходиться всередині. Усе це дало підстави запідозрити, що окрім заявленого вантажу в автомобілі везуть ще щось.

    Під час поглибленого огляду з’ясувалося, що всередині причепа утворено дві ніші, заповнені ящиками з цигарками. Усього контрабандою перевозили 30000 пачок сигарет „Прилуки”, 35000 пачок „Next”, 35000 пачок „Viceroy” на суму 366 тисяч гривень.

    Усю контрабанду разом із транспортним засобом вилучено й передано у митницю.

    ***

    Крім цього, на вихідні було зафіксовано ще один випадок контрабанди цигарок. У суботу прикордонники Мукачівського загону затримали

    поблизу кордону підлітка, що намагався пронести на територію Угорщини 13 ящиків тютюнових виробів українського виробництва. Через деякий час було затримано і поплічника хлопчака - також громадянина України.
    Закарпаття: На митному посту "Дяково" конфісковано рефрижератор із контрабандними цигарками, які оцінили у майже 315 тисяч гривень
    Закарпаття: Контрабандні цигарки призвели до конфіскації 3-зх вантажівок "Вольво"
    Закарпаття: На митному посту "Тиса" в українця вилучили вилучили внтажівку "Рено" і причеп через ...цигарки!
    Закарпаття: Троє громадян Угорщини позбулися своїх автівок, якими перевозилися майже 400 контрабандних блоків цигарок

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору