ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лікарі рекомендують цілуватися довго і регулярно

    28 березня 2024 четвер
    55 переглядів
    Як впливає довгий поцінок на наше здоров'я

    Поцілунок - дотик губами до кого-небудь або чого-небудь для вираження любові або в знак поваги. Поцілунок є кращим способом, щоб передати свої емоції, почуття, ставлення до протилежної людині. За своє життя людина витрачає на поцілунки приблизно 20 160 хвилин. Це не мала кількість часу, який показує, що поцілунок займає важливу роль в нашому житті.
    Дослідження вчених показали, що поцілунок має ряд корисних властивостей, які не тільки можуть поліпшити наш емоційний стан, допомагає позбутися від хвороб, а деякі навіть запобігти.
    Поцілунок призводить до схуднення. Приблизно, невинний поцілунок спалює п'ять калорій, а під час пристрасного поцілунку спалюється приблизно тридцять калорій з організму. Може бути, варто кинути важкі дієти і більше цілуватися?
    Поцілунок підвищує імунітет. Як показує статистика, люди, які постійно цілуються, набагато рідше звертаються до лікарів, особливо з простудними хворобами. В процесі поцілунку, в нашому організмі виробляються нейропептиди, які знищують віруси та бактерії.
    Японські медики стверджують, що поцілунок запобігає появі алергії. Для того щоб отримати вакцину від алергії, необхідно цілуватися безперервно протягом 30 хвилин, та ще і під приємну спокійну музику.
    Поцілунок подовжує наше життя. Як показують дослідження, люди, які регулярно цілуються, живуть довше на п'ять років, ніж ті, хто не вітає це заняття.
    Поцілунок попереджає різні захворювання легенів. Під час поцілунку, наші легені працюють набагато краще, тим самим сприяють їх очищенню. Замість звичайних 20 вдихів в хвилину людина, цілуючись, робить 60.
    Поцілунок піднімає настрій, допомагає позбутися стресу і депресивного стану.
    Від поцілунку ми отримуємо сексуальне задоволення, іншими словами - оргазм. Як показує статистика, близько 94 відсотків жінок отримують оргазм в процесі поцілунку.
    Пристрасний поцілунок, який триває більше хвилини, підвищує пульс. Це приводить до поліпшення кровообігу, а в наслідок і покращує надходження кисню в клітини головного мозку. Це призводить до поліпшення роботи мозку, підвищується концентрація, краще запам'ятовується інформація.
    Поцілунки популярні і бажані у відносинах двох люблячих людей. До того ж поцілунки дуже добре впливають на роботу організму. Тому не варто відмовляти собі в задоволенні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору