ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Косметологи підказали, як запобігти старінню волосся

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Декілька порад як запобігти старіння волосся

    Як запобігти старіння волосся? Косметологи знайшли вихід з даної проблеми і порадили кілька прийомів, щоб запобігти старіння нашої шевелюри.

    З віком не тільки старіє наша шкіра, але і волосся втрачають свій природний колір, здорову структуру, стають тьмяними і млявими. Ближче до 30-ти років косметологи рекомендують додавати деякі засоби для догляду за шкірою, така ж процедура повинна відбуватися і з доглядом за волоссям.
    Волосся, вимагають постійного догляду, але з часом нам потрібно посилювати і додавати засоби по догляду за волоссям.
    Чому наші волосся втрачають свою красу і як це запобігти?
    Через брак ліпідів і втрати вологи погіршується вироблення шкірного жиру, що призводить до сухості шкіри голови і самих волосся. У різний період нашого віку сальні залози по-різному працюють, ближче до 30-ти років діяльність погіршується тому залозам потрібно допомагати. Необхідно живити волосяні цибулини. Для цього є хороші косметичні засоби і різні рецепти коштів, які можна приготувати в домашніх умовах. Для зволоження волосяних коренів краще всього використовувати ефірні масла.

    З часом можна помітити, що густота волосся значно знизилася. Це пов'язано з тим, що знижується робота сальних залоз так само і знижується активність росту волосся. Тому варто поберегти свою шевелюру і не піддавати її впливу різних засобів, які погіршують процес зростання. Вживайте більше кальцію. Робіть маски для волосся, які допомагають поліпшити процес росту волосся.
    Як боротися зі старістю волосся?
    Якщо вплинути на гормони і сивину ми ледве можемо, то забезпечити антивіковий догляд цілком можливо. Купуйте шампуні і засоби по догляду за волоссям на рослинній основі. Робіть самі собі масаж голови, використовуючи ефірні масла. Як можна рідше користуйтеся феном, плойкою і праскою для вирівнювання волосся. А також, треба наносити захисні засоби для волосся, після того, як помиєте голову.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору