ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники Закарпаття затримали єгиптянина, який блукав у пошуках кращого життя (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    Біля кордону з Угорщиною.

    Сьогодні, 28 березня, на Закарпатті прикордонники відділу «Бодалово» Мукачівського загону, затримали громадянина Єгипту.
    Отримавши інформацію про можливий незаконний перетин кордону, прикордонники негайно організували оперативно-розшукові заходи, в результаті яких, на околиці населеного пункту Чома Берегівського району затримали чоловіка арабської зовнішності. Незнайомець не зміг пояснити, що він робить поблизу кордону, оскільки не розумів ні української, ані англійської мови. Для проведення фільтраційних заходів його було доставлено до прикордонного підрозділу, де правоохоронці з’ясували, що затриманому 26 років та він є громадянином Єгипту.
    На початку березня іноземець законним шляхом потрапив на територію України та, в подальшому, планував незаконно перетнувши кордон, покращити умови свого життя в одній з країн Європейського Союзу.
    Затриманого громадянина доставлено до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Чи допомагав хтось нелегальному мігранту в організації незаконної подорожі, наразі встановлюється.
    Подальшу долю мандрівника та оцінку його діям визначатиме суд.
    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону
    4876-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору