ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як застосувати алое для краси і здоров'я

    18 квітня 2024 четвер
    67 переглядів
    Як використати алое для покращення вашого здоров`я

    Не секрет, що алое має безліч корисних властивостей. Як застосувати алое в домашніх умовах для догляду за собою

    Якщо ви знаєте про корисні властивості алое та можливості його застосування, то це рослина обов'язково знаходиться у вас вдома. Косметологи і лікарі відзначають особливу цінність цієї рослини і рекомендують застосовувати при різноманітних проблемах. Алое є бактерицидним, зволожуючим і загоюючим засобом.
    Алое можна використовувати в домашніх умовах як косметичний засіб, вмивалка для обличчя, як шампунь для волосся.
    Ви напевно помічали, що багато косметичні засоби містять сік алое. Якщо прислухатися до закордонним б'юті-блогерів, виходить, що крім соку алое для догляду за шкірою і зовнішністю більше нічого не треба.

    Існують кілька рецептів, де можна використовувати алое. Не варто ігнорувати це рослина, так як воно дійсно робить чудеса.
    Соком алое можна вмиватися замість очищувальних засобів для обличчя. Цю процедуру можна робити з ранку. Нанесіть на обличчя трохи соку алое і помасажуйте шкіру. Після цього змийте теплою водою. Ефект помітний відразу. Алое допомагає очистити пори і позбавити шкіру від чорних крапок.
    Алое використовують як шампуні і маски для волосся. Рослину можна потерти на тертку і нанести на волосся на всю ніч. Результат чудовий. Після змивки цієї маски ви помітите як волосся шовковистим і блискучим. Так само алое працює як живильний засіб і його можна використовувати проти посічених кінчиків волосся.
    Косметологи рекомендують розрізати листок алое навпіл і накласти кашку на обличчя, витримати 10-15 хвилин. Вона дає супер зволоження.
    Сік алое прописують при виразці, гастриті і синдромі подразненого кишечника.
    Рецепти для догляду з рослини:
    Омолоджуюча маска для обличчя. 1 ч. л. живильного крему + 1 ч. л. рослинного масла + 1 ч. л. соку алое. Тримаємо 10 хвилин, потім знімаємо ватним диском.
    Маска проти лупи. 1 ч. л. соку алое + 1 ст. л. лимонного соку + 1 яєчний жовток. Суміш необхідно втирати в коріння, після цього загорнути волосся в рушник і витримати 30 хвилин. Після цього маску необхідно змити теплою водою. Курс – 4-6 процедур, раз в 3 дні.
    Як добути сік з алое?
    Кинь листя в холодильник на 12 днів. Після того як минув час, необхідно їх промити, подрібнити і віджати через марлю. Отриману рідину прокип'яти на водяній бані 3 хвилини.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору