ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вбивцю жителя Мукачева затримала закарпатська поліція (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    47 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області повідомляє...

    Особу вбивці правоохоронці встановили невдовзі після скоєння злочину, а сьогодні працівники поліції провели операцію по його затриманню. Підозрюваного поміщено в ізолятор тимчасового тримання

    ...Увечері 25 березня в поліцію надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Підгорянській в Мукачеві виявлено тіло з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці з’ясували, що потерпілий – 46-річний мукачівець. На тілі чоловіка було виявлено ножове поранення в ділянці серця.

    У ході проведення першочергових слідчо-розшукових дій працівники поліції встановили особу злочинця, однак той намагався переховуватися від правоохоронців.

    У середу оперативники Мукачева спільно з колегами з обласного управління Закарпатської поліції встановили місце перебування підозрюваного та провели операцію по його затриманню. Вбивця сховався в одній із квартир багатоповерхівки в мікрорайоні Підгоряни м.Мукачева. 43-річний затриманий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

    Наразі його поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

    Як вже раніше повідомлялося, слідчі розпочали за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Готуються відповідні матеріали для направлення справи до суду, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

    4942-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору