ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що ужгородці очікують від погоди у квітні та чи вірять у прогнози синоптиків? (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    69 переглядів
    Ужгород. Якою буде погода у квітні?

    Зміни погоди по-різному впливають на організм кожної людини. Тому важливо знати, до чого слід готуватися найближчим часом.

    Синоптик Закарпатського гідрометцентру Руслан Озимко розповів, яка погода чекає ужгородців найближчим часом.

    «Синоптична ситуація до 5 квітня буде відносно стабільною. Опадів, як таких, в Ужгороді не очікуємо. Тільки 3 квітня можливі короткочасні грози і незначні дощі. Вітер буде відносно слабкий», - зазначає пан Озимко.

    Протягом наступного тижня температура повітря в Ужгороді вночі коливатиметься від +2 до +4 градусів, а вдень від +15 до +17. Це трохи менше, ніж максимальна температура повітря, яка була зафіксована у березні 2017 року - 22 градуси вище нуля.

    Що ужгородці очікують від квітня та чи вірять у прогнози синоптиків:

    "Відштовхуючись" від погодних умов, студентка Марія обирає "правильний" одяг: «Я кожного ранку дивлюсь погоду, щоб знати приблизно, що одягти. У прогнози синоптиків більш-менш вірю. Неспівпадіння бувають зазвичай у 2-3 градуси».

    IMG_2219

    Марія каже, що почуває себе комфортніше, якщо завчасно перевірить погоду на день.

    75-річна пенсіонерка Галина розповідає, що погоду дивиться часто. «Зазвичай всі прогнози збігаються з реальністю. От і сьогодні: ранок був холодний, а на день прогнозували 16-18 вище нуля. Так і є».

    IMG_2218

    10-річна Віка повертається зі школи додому. У розмові з нами каже, що не завжди вірить прогнозам синоптиків: «Буває так, що півдня прогнози справджуються, а в іншу половину дня прогнози досить відрізняються».

    IMG_2217

    Студент Андрій розповідає, що погоду дивиться не часто. «Я не заглиблююсь в цю тему. Прогнози дивлюсь зрідка. Та якщо почую, що буде дощ, то вже задумаюсь чи варто йти кудись».

    IMG_2216

    Хтось, як от 70-річний Віктор, ставиться до прогнозів погоди з гумором: «Про це в мене є одна байка. Слухаю я про те, що на вулиці тепло, сяє сонце, потім відкриваю вікно, а там – дощ». Якщо найближчим часом буде тепло, то це чудово – каже чоловік.

    48-річний Андрій не дуже вірить в те, що найближчим часом буде тепло. «Чув, що ще будуть заморозки, а потепління ще скоро не буде. Але скажу так: на все Божа воля!»

    IMG_2215

    Марія вірить синоптикам: «Рада, що нарешті буде тепло. Погоду дивлюсь щоранку».

    ТОП-3 факти про погодні умови:

    • У хмарну погоду є ймовірність отримати сонячний опік.
    • У Португалії дощ є поважною причиною не виходити на роботу.
    • У містечку Уайнсберг, штат Огайо, щороку 29 липня  йде дощ. Така дивина триває уже 100 років. 
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору