ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ляшко "нарадикалив" багатомільйонний маєток і броньований Escaladе

    23 квітня 2024 вівторок
    95 переглядів
    Нардеп переконує, що купив дороге житло у кредит

    Протягом останнього року нардеп і лідер РПЛ Олег Ляшко, який так любить говорити про проблеми народу, придбав нерухомості на 15 мільйонів гривень. І все, звичайно ж, на свої "чесно зароблені".
    Журналісти з "Наших грошей" показали справжні статки Ляшка.
    Цивільна дружина нардепа, Росіта Сайранен, придбала у Києві на початку 2016 року земельну ділянку площею 600 квадратів. Звичайно ж, для сільского господарства. Чим жеж іще може займатись дружина політика?
    Втім, на ділянці вже був двоповерховий будинок на 300 квадратів. Ну треба ж, звичайно, десь жити. Але от у декларації політика це майно не вказано.
    На початку 2017 року Олег Ляшко купив собі будинок і земельні ділянки в елітному Козині. Загальна площа маєтку - 550 квадратів. А вартість - 15 млн грн.
    Майно придбав у кредит - заявив нардеп в інтерв'ю журналістам. Однак, в декларації і у витягу на нерухомість дані про кредит або іпотеку відсутні.
    За декларацією Ляшко володіє Mercedes S 550 і Land Cruiser. Однак, їздить нардеп на броньованому авто Cadillac Escaladе, яке офіційно записано на його радника– члена РПЛ Олександра Гулака. До слова, у своїй заяві до ЦВК Гулака вказував, що тимчасово не працює.
    У декларації Ляшко також вказав, що продав нерухомість – двоповерхову будівлю у центрі Прилук, де і до продажу, і після розміщується регіональний офіс Радикальної партії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору