ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як зберегти красу зони декольте

    24 квітня 2024 середа
    71 переглядів
    Причини старіння зони декольте

    Зона декольте особлива і приваблива частина жіночого тіла. На жаль, вона швидко старіє, особливо, якщо за нею не стежити. З віком зона декольте втрачає свою еластичність, свіжість, з'являються зморшки, груди обвисає. Шкіра грудей дуже тонка і ніжна, тому ця зона вимагає особливої уваги по догляду.
    Причини старіння зони декольте:
    1. Засмага топлес призводить до швидкого старіння шкіри. Необхідно використовувати креми для засмаги під час перебування на пляжі.
    2. Ми не приділяємо належної уваги цій ділянці. Не тільки обличчя і шия вимагає ретельного догляду, але й зона декольте.
    3. Надмірне вживання шоколаду.
    4. Різке схуднення призводить до обвисання грудей.
    5. Пересихання шкіри призводить до зморшок, млявості.
    6. Ходьба з опущеною головою.
    7. Ми спимо на занадто високих подушках.
    8. У молочній залозі знаходиться багато жирової тканини. В процесі схуднення ми втрачаємо вагу, що призводить до зменшення грудей і в підсумку до її обвисання. Для підтримання належного вигляду грудей, необхідно вживати продукти з вмістом вітамінів А, Е, С. Найбільше міститься цих вітамінів в рослинній олії, горіхах, цитрусових, моркві, шпинат, абрикоси, капусті.
    9. Незручна нижня білизна призводить до старіння зони декольте.
    10. Не правильний спосіб життя.
    Як боротися з проблемою?
    Шкіра декольте малорухлива, тому необхідно максимально підтримувати її в тонусі. Виконуйте спеціальні вправи, які допоможуть зберегти пружність зони декольте і зберегти її молодість як можна довше.

    Портал дає кілька корисних вправ:
    1. Перекиньте голову назад, так щоб шкіра на підборідді натягнулася. Потім повільно закривайте і відкривайте рот, щоб щелепа трохи висувалася вперед.
    3. Нахиляйте голову набік, намагаючись торкнутися вухом плеча. Цю вправу рекомендується виконувати кілька разів на день.
    4. Нахиліть голову вперед і постарайтеся дістати підборіддям до грудної клітки, потім максимально відведіть голову назад.
    5. Протирайте шкіру зони декольте кубиками льоду. Виконуйте фізичні вправи, які спрямовані на підтяжку зони декольте.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору