ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Експерти розповіли, які продукти ми вживаємо неправильно

    25 квітня 2024 четвер
    80 переглядів
    Які саме продукти ми вживаємо неправильно

    Про користь багатьох продуктів ми говоримо постійно і багато хто знає, що потрібно вживати цілий ряд продуктів для підтримки здоров'я нашого організму. Вживаючи корисні продукти, ми допускаємо деякі помилки, які потрібно викорінювати, щоб їжа давала нам всі важливі елементи.
    Розглянемо помилки, які ми допускаємо в харчуванні:
    Яблука
    Коли ми очищаємо яблука від шкірки, автоматично робимо цей фрукт марним для організму. У шкірці знаходяться основні поживні цінності, такі як клітковина і антиоксиданти. Без шкірки яблука стають менш ситними і корисними, особливо в боротьбі з холестерином.

    Птах, морепродукти, м'ясо
    Висока температура обробки даних продуктів змінює протеїни, перетворюючи його в небезпечні для здоров'я організму. Необхідно готувати м'ясо на малому вогні. Коли ми маринуємо м'ясо це призводить до ракових захворювань.
    Чай
    Деякі люблять додавати в чай ​​трохи молока. Молоко нейтралізує корисні властивості чаю, які захищають серцево-судинну систему.
    Молочні продукти
    У гонитві за ідеальним тілом ми вибираємо низькокалорійні продукти. Мала кількість калорій зовсім не означає, що продукт матиме позитивний вплив на наше здоров'я. Замість жирів, в молочні продукти додають велику кількість цукру.
    Часник
    Перед додаванням часнику в страву, ми ретельно його подрібнюємо. Алліін і ензим аллііназа (перетворює алліін в корисний поживний елемент аллицин) фізично розділені і контактують тільки в процесі подрібнення часнику. Якщо зубчики нагріти відразу ж після подрібнення, на цю реакцію не вистачить часу.
    Банани
    Банани дуже поживні і зручні для швидких перекусів. Як стверджують лікарі, обмежувати себе одним бананом - це не правильно. Завжди їжте банани в дуеті з продуктами, що містять жир, наприклад мигдальним маслом. Жир допомагає легше перетравити цукор, який містять банани.
    Полуниця
    Коли ми заздалегідь ріжемо полуницю на дрібні часточки, ми провокуємо корисний фрукт втратити всі корисні речовини. Цілісна полуниця містить вітамін С, але під впливом кисню цей вітамін розкладається.

    Кава
    Кава вважається ранковим і бадьорить напоєм, але коли ми п'ємо її відразу після пробудження це вважається помилкою, за словами лікарів і дієтологів. Вранці рівень гормону стресу на максимумі, а самого пікового рівня він досягає через 20-30 хвилин після пробудження, як раз в цей час ми закінчили всі ранкові процедури і сідаємо, щоб випити каву. Якщо пити каву відразу після пробудження, наш організм менш чутливий до кофеїну.
    Лляне насіння
    Щоб отримати максимальну користь від лляного насіння ми повинні отримати з нього масло, яке дає всі важливі речовини для організму. Але коли ми розштовхуємо насіння льону, ми втрачаємо велику кількість корисних речовин. Якщо ви любите додавати насіння льону в ваші страви, то не варто їх перед вживанням розштовхувати. Всередині насіння знаходяться корисні для серця омега-3 насичені кислоти, біополімер лігнін, що допомагає запобігти раку, і великий вміст клітковини.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору