ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська поліція спрямувала до суду справу щодо ДТП, в якій п'яний водій збив юну школярку

    29 березня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    Головуправління Нацполіції у Закарпатській області інформує...

    Слідчі Дубівського відділення поліції передали матеріали кримінального провадження про автомобільну аварію за участі неповнолітньої та п’яного водія в селі Нересниця Тячівського району з обвинувальним актом до суду

    Поліція Дубового направила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження, з обвинувальним актом до Тячівського районного суду.
    Нагадаємо, що 16 березня зранку, 20-річний житель села Вільхівські Лази, перебуваючи в стані алкогольного сп’янніня, наїхав своїм ВАЗ-21110 на 9 річну дівчинку в селі Нересниця. Дитина саме йшла до школи. Дівчинка внаслідок ДТП отримала тяжкі тілесні ушкодження: їй серйозно пошкодило ногу.
    Слідчі в ході досудового розслідування зібрали достатньо доказів для доведення вини водія та передали матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, остаточне рішення в цій справі прийматиме суд.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору