ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вчені з'ясували, як запобігти втраті пам'яті

    19 квітня 2024 п'ятниця
    59 переглядів
    Продукти, які покращать зір

    Як зберегти свою пам'ять? Вивчіть список продуктів і регулярно вживайте, щоб як можна довше захистити себе від втрати пам'яті

    З віком ми починаємо забувати багато речей. Іноді з голови вилітають дуже важливі моменти, які потім несуть за собою неприємні наслідки. Як зберегти ясність думок і запобігти втрату пам'яті?
    Експерти, у ході досліджень, що виявили кілька продуктів, які допоможуть зберегти нашу пам'ять як можна довше.
    Морська риба
    У морській рибі містяться жирні кислоти омега -3, які необхідні для роботи головного мозку. Омега - 3 знижують ризик захворювання Альцгеймера, знижують ризик отримання інсульту, бореться з віковими погіршеннями пам'яті. Омега -3 жирні кислоти необхідні для нашого організму і сприяють зберегти молодість як можна довше.
    Горіхи
    Горіхи це перший джерело вітаміну Е, який захищає функції мозку, які з віком погіршуються.
    Чорниця
    Дослідження вчених показали, що чорниця допомагає захистити мозок від вільних радикалів. Чорниця ефективна для профілактики хвороби Альцгеймера і інших розладів нервової системи.

    Авокадо
    Авокадо максимально насичує наш організм корисними властивостями, знижує ризик захворювань серцево-судинної системи, покращує кровообіг.
    Темний шоколад
    Темний шоколад містить високий відсоток какао бобів. Але це відноситься тільки до натурального шоколаду, не до покупного з магазину. Купуйте шоколад, який містить не менше 75 відсотків какао. Для максимально позитивного ефекту, краще взяти 100% високоякісний порошок какао і додати його до молока або кави.
    Регулярно вживайте ці продукти і ваша пам'ять завжди буде працювати як годинник. Періодично тренуйте свій мозок, для цього вам допоможуть різноманітні тренінги, які допомагають розвивати вашу пам'ять.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору