ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Перечинщині місцеві школярі посадили свій ліс!

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    Перечинські школярі посадили свій ліс

    29 березня в Перечинському лісгоспі лісівники посадили ліс в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

    У Турянському лісництві, квартал 20 виділ 22 на ділянці площею 1,7 га лісівники висадили 8500 саджанців, в тому числі 5100 бука лісового, 1700 клена-явора, 1700 ясена звичайного. До акції долучилися представники влади, зокрема голова Перечинської районної ради Михайло Ласкін, працівники ДП «Перечинський лісгосп», учнівська молодь.
    Основний обсяг робіт по посадці виконали працівники лісової охорони та учні шкіл Перечинщини. Співробітники лісового господарства допомогли школярам справою і порадами: до прикладу, підказували, як слід утрамбовувати землю, щоб не утворювалися «повітряні подушки». В цілому ж лісівники старанності учнів залишився задоволеними і кожного не залишили без подарунка. Особливо відзначилися сестри Юлія та Анастасія Пономаренко, Максим Гапак, Марина Корінь, Єгенія Герзанич, Євгенія Магада та Островерх Ярослав, висаджували дерева навіть дітки із садочку Козак Аріна та Симочко Каміла.
    Завдяки злагодженій і швидкій роботі менш ніж через годину на окреслених ділянках зарясніли ряди молодих дерев, і вічнозелені культури значно пожвавили весняний пейзаж. Учасники акції висловили спільну надію, що, дерева будуть сильнішими і пустять коріння на новому місці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору