ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дев'ятирічна дитина загинула під завалом на Житомирщині

    16 квітня 2024 вівторок
    63 переглядів
    В результаті падіння дошок з гужової підводи загинув 9-річний хлопчик

    Трагедія сталась 30 березня в селі Троянові Житомирського району. В результаті падіння дошок з гужової підводи загинув 9-річний хлопчик і ще двоє дітей отримали травми.
    За фактом порушення транспортних правил правоохоронці розпочали кримінальне провадження, повідомляє прес-служба поліції області.
    Повідомляється, що співробітники слідчо-оперативної групи Житомирського відділення поліції на місці події встановили, що 40-річний візник перевозив на підводі дошки від одного домогосподарства села Троянова до іншого. Крім нього на возі перебували троє дітей, майже однолітки - 9 і 10 років.
    За словами чоловіка, аварія сталась через те, що коні, зреагувавши на появу зустрічного автомобіля, різко змінили напрямок руху. Від цього вантаж на возі розбалансовався і перекинувся.

    В результаті діти опинилися під завалом дошок. 9-річний хлопчик, киянин, від отриманих травм загинув на місці. Ще двоє – один з Рудні-Городища, другий житель Троянова - з забоями спини і ніг були госпіталізовані в дитячу лікарню.
    Наразі правоохоронці з'ясовуються всі обставини трагічної події. Попередня правова кваліфікація інциденту - 291 ст. Кримінального кодексу України (порушення діючих на транспорті правил).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору