ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Медики розповіли про не товстіючих людей

    25 квітня 2024 четвер
    37 переглядів
    Медики відповіли чому деякі люди не повніють

    Дієтологи постійно твердять про те, що ми повинні витрачати більше калорій ніж вживаємо. Це стосується тих людей, хто постійно дотримується дієти, щоб позбутися від зайвої ваги. Але існують люди, які багато їдять, мало рухаються і при цьому мають струнку фігуру.
    Як таке може бути? У чому секрет?
    Цей матеріал відноситься до людей, чия будова тіла відноситься до категорії Вітер.
    Східна філософія відносить таких людей до конституції тіла Вітру. На жаль, тільки люди з конституцією Вітру можуть їсти у великих кількостях, не відмовляючи собі у випічці, солодощах і не товстіти.
    Що значить конституція Вітру? Який тип людей ставиться до них?
    Вітер - рух. Він любить гуляти, багато рухається, досліджує щось нове, захоплюється багатьма речами. У таких людей дуже часто відбуваються порушення сну, тому свій нічний неспокій такі люди часто заспокоюють солодким і випічкою.

    Шкіра у людей Вітру часто лущиться шкіра, сухі волосся.
    Зазвичай у Вітрів маленьке тіло, вони худорляві. Тонкість необхідно врівноважити тяжеловесностью. Важка їжа солодка заземлює Вітер.
    Люди Вітру завжди відчувають в тілі легкість. Вони швидко справляються із захворюваннями. легкість тіла часто хочеться прибити, тому цей тип людей вживають максимально жирну, печену їжу і не товстіють.
    Люди Вітрів повинні харчуватися смачною, поживною, соковитою їжею. Найчастіше, люди Вітру в день можуть спробувати гостру, солону, гірку, кислу, солодку їжу.
    Є краще часто, багато разів на день. Для вживання їм підійде: шоколад, рис, овес, макаронні вироби, пшениця, млинці, лаваш, оладки, коричневий цукор, коржі.
    Після вивчення цього матеріалу, напевно кожен хоче стати людиною Вітру, багато їсти і не товстіти.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору