ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Змінити прапор і тризуб: астролог назвав спосіб поліпшити долю України

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    Відкоригувавши символи країни можна змінити долю держави, заявив астролог

    Долю України можна поліпшити, змінивши символи і дати, які є визначальними для держави. Україні слід перенести дату Дня незалежності, суттєво змінити прапор і замінити тризуб символом корови.
    В цьому переконаний астролог Влад Росс.
    За його словами, 24 серпня перебуває під знаком Діви, а це означає, що залежність від когось. Тому День незалежності треба святкувати 22 січня, тоді ж, коли Україна відзначає День соборності. Ця дата знаменує об'єднання західної і східної України.
    "Це найбільш сприятлива дата. Якщо національне свято перенести на цей день, то Україна точно стане незалежною, волелюбною, у нас різко піде економіка в гору і справді станеться повне об'єднання країни", - підкреслив він.
    Більш того, за прогнозом Росса, ця дата навіть здатна допомогти повернути Крим. А 24 серпня, явно не буде цьому сприяти.
    Астролог також зазначив, що для того, щоб Україна стала заможною та успішною, символом країни повинна бути корова.
    "Корова, а не сокіл, який летить вниз – тризуб. Так, він полює, він пірнає за здобиччю, але все одно цей символ веде долю країни під укіс", - упевнений він.
    Крім того, як зазначив експерт, слід змінити і прапор.
    Жовтий колір у стародавніх слов'ян і давніх аріїв символізував смерть. За словами Росса, жовтий колір на прапорі – це погано. Особливо з урахуванням того, що над ним тяжіє синій колір, який завжди пов'язаний з владними структурами, з мафією. Таким чином, поки синій колір буде превалювати над жовтим, нічого в Україні не зміниться на краще.
    Астролог впевнений, що прапор слід перевернути і позбутися від жовтого кольору, замінивши його білим.
    "Білий колір вважався символом чистоти, прагнення до світла, до Бога. У багатьох країн білий колір переважає в прапорах. І мало в кого є жовтий, а якщо і присутній, то у країни вічно якісь проблеми", - розповів експерт.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости