ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відмова від жирів під час дієти шкодить організму

    25 квітня 2024 четвер
    67 переглядів
    До чого призведе повна відмова від жирів

    Безліч дієт можна застосувати для придбання ідеального тіла. Існує безліч різних дієт, яку можна підібрати собі для більш легкої переносимості цього складного періоду. Думки експертів завжди розходиться в тому плані, що деякі заявляють про шкоду жирів під час дієти, коли інші запевняють у тому, що від жирів не можна відмовлятися, навіть дотримуючись жорсткої дієти.
    Сьогодні ми розповімо думку експертів про те, як знежирена дієта впливає на організм. Кожна жінка знає поведінку свого тіла і відмовляючись від певних продуктів відбуваються деякі зміни не тільки у вазі, але і в загальному стані. Варто прислухатися до багатьох експертів в цій сфері і створити відповідний висновок, виходячи з самопочуття.

    Жири є складовою частиною наших клітин. Завдяки жирам, клітини передають один одному корисні речовини, які необхідні для стабільної роботи організму, в тому числі беруть участь у синтезі жіночих і чоловічих гормонів. Завдяки жирам клітини синхронізують між собою кисень. При нестачі кисню в організмі відбувається розщеплення вуглеводів. В підсумку наша енергія йде і з'являється бажання її відновити чимось солодким.
    Жінкам небезпечний дефіцит жирів, так як це призводить до збою менструального циклу.
    Норма жирів у харчуванні — 1 г на 1 кг ваги. В раціоні харчування повинні бути включені насичені і ненасичені жири. До насичених відноситься: кисломолочні продукти, м'ясо, а до інших: рослинні масла і риба. Особливо вершкове масло — джерело насичених жирних кислот. Його можна вживати без побоювань.
    Жири — одні з головних поживних речовин, необхідних нашому організму. Жирні кислоти поділяються на два види: омега-3 і омега-6, які є незамінними жирами, без яких наш організм не зможе функціонувати. Омега-3 міститься в жирній рибі, морепродуктах, насінні чіа, волоських горіхах, лляній і конопляній олії. Жири омега-6 містяться в кукурудзяному, соняшниковій та інших рослинних оліях.
    Різні жири не є однаково корисними, тому слід вживати їх у співвідношенні 3:1 з переважанням жирних кислот омега-6.
    З небезпечних жирів для організму є маргарин і продукти на його основі.
    Відмовлятися повністю від жирів шкідливо для здоров'я, вони нам потрібні для підтримки роботи організму, але варто знати, які жири потрібні, а які дійсно варто виключити.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору