ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Західні журналісти намагають з’ясувати тему секс-індустрії в Україні

    28 березня 2024 четвер
    94 переглядів
    Британське видання публікує статтю про проблему проституції в України

    Британське видання openDemocracy публікує статтю про проблему проституції в Україні. Авторка статті робить алюзію з чемпіонатом «Євро-2013», коли, як вона вважає, були припущення, що більшість місцевих жінок вийдуть на секс-роботу.

    Журналістка openDemocracy поїхала до Кропивницького, де зустрівся з керівником благодійної організації «Легалайф-Україна» Наталією Ісаєвою, що допомагає людям з секс-індустрії. Там кореспондент видання також зустрівся з секс-працівницями, які розповіли про жорстокість клієнтів та свавілля поліції.

    Ісаєва розповіла openDemocracy, що знає про те, що секс-працівниці їздять до клієнтів на Донбас і працюють по обидва боки конфлікту. «Насилля, з яким вони там зіштовхуються, не надто відрізняється від того, що є на решті території України», – цитує видання слова Ісаєвої.

    Журналіст також описує життя жінок із секс-індустрії у Києві та Маріуполі. У Маріуполі кореспонденти видання зустрілися з Уляною Токаревою, яка упродовж років бере участь у програмі зі зменшення шкоди, що веде роботу з жінками, які працюють на маріупольських вулицях. Токарева розповіла openDemocracy, що упродовж років вони роздають жінкам презервативи, але коли спробували передати контрацептиви солдатам через офіційні канали – отримали відмову. «Здається, що армія досі живе у Радянському Союзі, де сексу не було. Це може закінчитися погано», – зазначила волонтерка.

    «У країні, де домашнє насильство прийшло у норму, на насильство проти секс-працівниць, жінок і дівчат від рук військових не звертають уваги», – пише авторка статті, наголошуючи, що в Україні надзвичайно сильні стереотипи щодо секс-працівниць.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору