ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Забудьте про аспірин: легкі способи позбутися мігрені

    28 березня 2024 четвер
    55 переглядів
    Як боротися з мігренню без застосування медикаментів

    Лікарі не рекомендують терпіти головний біль і при перших проявах симптомів мігрені краще відразу прийняти знеболюючий засіб, щоб біль не стала ще більшою. Тільки у випадку постійних і сильних головних болях необхідно звернутися до лікаря, так як проблема може бути дуже серйозною.


    Головні болі приносять дискомфорт, зниження настрою і працездатності, тому від неї потрібно позбавлятися. Медикаментозне лікування головного болю допомагає в більшості випадків, але існує кілька хитрих способів і порад, які допоможуть позбутися головного болю в найкоротші хвилини.


    Пийте більше води
    Однією з поширених причин головного болю є зневоднення організму. Кожен день, необхідно вживати добову норму води, щоб наш організм не давав ніяких збоїв. Добова норма води мінімум 1,5-2 літра, але ця норма у кожного може бути індивідуальною. Все залежить від вашої ваги тіла.


    Тренуйтеся
    Завдяки постійним фізичним навантаженням, наш організм виробляє ендорфіни, які блокують больові рецептори, знімають стрес, а всі ми знаємо, що стрес це перше джерело мігрені. Регулярні вправи знижують ймовірність прояви мігрені. Бігайте, катайтеся на велосипеді, займайтесь швидкою ходьбою. Це найбільш легкі вправи, які допомагають тримати організм в тонусі.


    Вживайте горіхи і листові овочі
    Причиною мігрені може бути нестача магнію в організмі.
    Їжте шпинат, мигдаль, кеш'ю і горіхи. Вони містять більше 70 мг на порцію. Можна приймати вітаміни з магнієм.


    Не пийте багато кави
    Дефіцит кофеїну викликає головні болі. Ви помічали, що не випивши з ранку першу чашку кави іноді викликає мігрені? Необхідно обмежити себе 225 мл кави на добу, тоді його нестача не буде настільки істотною для організму. Знижувати дозу необхідно не відразу.


    Сон
    Постійне недосипання призводить до головних болів.


    Шия
    Науково доведено, що напругу в шиї від сидячої роботи можуть приводити до мігрені. Необхідно зміцнити м'язи шиї, тим самим знизити напругу в шийних хребцях.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору