ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Pink дала дівчатам цінну пораду

    28 березня 2024 четвер
    75 переглядів
    Співачка розповіла про хибність сучасних стандартів

    Відома американська виконавиця Pink закликала представниць прекрасної статі не порівнювати себе з сучасними стандартами краси, навіть якщо це прописали дієтологи.
    На своїй сторінці в Instagram співачка виклала фото зі спортзалу. Виглядає американка дуже добре: фігура підтягнута, м'язи в тонусі, і це при тому, що недавно артистка народила другу дитину. Pink написала: "Чи можете ви повірити, що я важу 72 кілограми при зрості 160 сантиметрів? За сучасними стандартами, я важу більше норми. Я знаю, що зараз далека від ідеалу після народження другої дитини, але я не відчуваю себе жирною. Тримайтеся подалі від ваг, пані!".

    Запис за декілька днів зібрав сотні лайків, його переглянули майже два мільйони користувачів, які підтримали солістку в коментарях. Останнім часом погоня за відповідністю "таблиць" потроху зменшує оберти: представниці прекрасної статі починають усвідомлювати, що прописані дієтологами показники не є абсолютною істиною: в співвідношенні зростання-вага важливу роль відіграє наявність м'язів і тип статури.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости