ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стилісти придумали, як приховати сивину без фарбування

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Стилісти розповіли як сховати сивину

    З віком ми помічаємо не тільки старіння шкіри, але і прояву першої сивини. Перші сиві волоски насторожують, а вже рясно сиве волосся призводять жінок до паніки.
    Щоб тимчасово позбутися від сивого волосся, жінки йдуть в салон краси і завдяки фарбуванню маскують сиве волосся, але на жаль цю процедуру потрібно періодично повторювати, особливо, коли волосся відростає дуже швидко.
    Стилісти постійно шукають нові способи, щоб позбутися від вікових проявів і в цей раз дали кілька порад, які допоможуть приховати сивину без фарбування волосся.
    Зміна проділу
    Сивина проявляється на проділі набагато швидше, ніж на інших ділянках. Спробуйте змінити положення проділу, зробити його боковим або повністю зачісували волосся назад.

    Ручне зафарбовування
    Зафарбувати сивину волосся можна підходящими по тону матовими тінями. Для цього використовуйте кисть або аплікатор, який зможе пофарбувати шкіру голови і сиве волосся.
    Коса
    Висока зачіска зі складним плетінням прикриє сиве коріння волосся. Додатковий плюс цього маневру в тому, що нова зачіска зробить ваш образ цікавим.
    Застосування аксесуарів
    Шпилька, обідок, бант, стрічка зможе приховати перший прояв сивого волосся.

    Спеціальні засоби
    В магазинах косметики можна придбати спеціальний засіб для сивого волосся, яке відросло. Проконсультуйтеся у фахівця, для підбору відповідного засобу і сміливо застосовуйте його, щоб приховати вікові прояви.
    Стилісти не рекомендують виривати сиве волосся, так як ви порушуєте будову цибулини. Є думка, що це призводить до ще більшої появи сивого волосся.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору