ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський екіпаж взяв перше місце на трофі-рейді у Львові (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    98 переглядів
    Перший етап з трофі-рейдів «Кубок Львова 2017» «Жовква Трофі»

    1-2 квітня на Жовківщині (Львівська область) відбувся перший етап з трофі-рейдів «Кубок Львова 2017» «Жовква Трофі».

    Загалом випробувати свої сили виявили бажання 30 екіпажів, три з яких представляли Срібну землю. Учасники були розподілені по залікових групах відповідно до класів транспортних засобів: TR0, TR1, TR2, TR3, ATV-UTV, TOURISM-AUTO, TOURISM-ATV. Уболівальники стали свідками справжнього спортивного свята.

    Хороший рівень підготовки та майстерності продемонстрував закарпатський екіпаж Ярослав Мойсеюк/Володимир Школяр, який вдало виступив у категорії TR3 на автомобілі «Suzuki Samurai». Наші земляки показали бійцівський характер і гідно подолали перешкоди, що були на заваді під час проходження дистанції. Не зупинила закарпатців і поломка авто, з якою вони вправно впоралися. За підсумками перегонів Ярослав та Володимир зуміли випередити всіх своїх переслідувачів і продемонструвати найкращий час, що згодом втілилося в цілком закономірну перемогу. Варто також відзначити, що нашим хлопцям вдалося зібрати найбільше «точок».

    «Дуже задоволений організацією змагань, які пройшли на досить високому рівні. Сподобалася також траса, котра складалася з цікавих маршрутів. Шкода, звичайно, що не всі змогли дійти до фінішу, проте запекла боротьба тривала до самого завершення перегонів. Я радий, що нам вдалося перемогти, адже конкуренти були сильні. Ми, звичайно, хотіли тріумфувати, але, чесно кажучи, до кінця не вірили в це», – розповідає Ярослав Мойсеюк.

    Наступного разу успішний закарпатський екіпаж Мойсеюк/Школяр побачимо в дії вже через місяць на «Карпати Трофі», який, до речі, проходитиме на Закарпатті, а саме у Сваляві. Бажаємо їм і на цих змаганнях здобути тільки найвищі місця.

    Олег МИКИТА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору