ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-чиновник розкрив феномен поганих доріг в Україні

    19 квітня 2024 п'ятниця
    89 переглядів
    Шульмейстер заявив, що третина грошей на ремонт доріг з'їдає корупція

    Більшість доріг в Україні знаходиться в дуже жалюгідному стані і на це впливає багато факторів. Серед них корупція і низька якість виконання ремонтних робіт.
    Про це повідомив колишній перший заступник міністра інфраструктури, директор програми «Інфраструктура майбутнього» Українського інституту майбутнього Володимир Шульмейстер в інтерв'ю Politeka. Він зазначив, що кожен годи в країні недофінансують ремонт доріг. Щорічно на утримання автомагістралей необхідно 50-60 мільярдів гривень через це виникає заборгованість за відповідною статтею витрат.
    Таким чином, за словами екс-заступника міністра, перекладається заборгованість по фінансуванню на наступне покоління і міністрів. Шульмейстер додав, що однією з головних проблем є корупція.
    Він навів приклад, що в Європі через корупційні схеми з 100% фінансування виводиться 5%. В Україні, за його словами, з бюджету доходить лише 70%.
    Шульмейстер підкреслив, що важливо встановити контроль за виконанням ремонту і прокладанням нових доріг.
    «Третя - це яким чином використовуються ті 70% коштів, які доходять до дороги: в сніг або дощ, який асфальт і так далі. Тобто контроль якості виконання дорожніх робот », - пояснив він.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору