ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спа-процедури: як запобігти негативному впливу на шкіру

    19 квітня 2024 п'ятниця
    85 переглядів
    Щоб догодити своєму тілу процедурами спа і не нашкодити

    Практично в кожному спортивному клубі є сауна, лазня, хамам. Всі ми знаємо, що таке спа та в особливості жінки люблять подібні процедури. Про позитивний вплив жінки в курсі, але є зворотний бік.
    Давайте разом розберемося про вплив спа-процедур і як запобігти негативний вплив на шкіру і організм.
    Баня, сауна, хаммам
    Лазня і сауна підходять для нормальної і змішаної шкіри, хаммам - для чутливої і сухої. Часто, жінка бере з собою в парилку косметичку. Після того як прийшов момент і наші пори розкрились, ми починаємо застосовувати різні косметичні засоби, щоб посилити очікуваний результат від парилки. Але пора розвіяти ці міфи. Перегрів може пошкодити судини, розширює пори, підсилює вироблення себума. У підсумку це призводить до почервоніння ділянок шкіри та ефекту блиску. Це не говорить про те, щоб повністю відмовитися від відвідування парилень зі застосуванням косметичних засобів. Травми капілярів можна підстрахувати зволожуючим засобом з алое.
    Із-за сухості повітря, застосовуючи скраби для тіла та обличчя можна травмувати шкіру. Скрабами краще користуватися після того, як ви вийшли з парильні. Наприклад, коли ви приймаєте душ. Використовувати скраб можна тільки в російській лазні.
    Хаммам - ідеальне місце для очищення шкіри. У парильні дуже м'який і теплий пар, який розпушує верхній шар шкіри, полегшує відлущуючий ефект, сприяє активному проникненню косметики в шкіру. У парильні можна застосовувати скраби дрібного помелу, пілінги.
    Існує думка, що в сауні не можна перебувати в купальнику. При високих температурах з тканини виділяються шкідливі речовини, але насправді це не так.

    Крижана кімната, кріосауна
    Після парилки рекомендується відвідати крижану кімнату. Додатково до глибокого розслаблення м'язів, тренування судин і схудненню можна отримати пружний еластичний епідерміс. Паріння забезпечить детокс-ефект, а холодне повітря активує вироблення колагену в глибоких шарах шкіри.
    Крім еластичного епідермісу ми гарантовано отримуємо лімфодренаж, поліпшення обміну речовин, покращуємо режим сну. Крижана кімната допомагає боротися з депресією. Перші результати після відвідування крижаної кімнати вже помітні після 2-3 процедур.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору