ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Смертельні хвороби, які підстерігають людину влітку

    16 квітня 2024 вівторок
    74 переглядів
    Літня спека щороку вбиває безліч людей. Необхідно знати про літні хвороби

    В очікуванні улюбленого літнього сезону, ми плануємо відпустку, змінюємо засоби по догляду за шкірою, робимо багато речей, які можуть нас порадувати в сонячний сезон. Літня спека вже кілька десятків років вбиває людей.
    На перший погляд, що може принести тепла і сонячна погода, але за цієї райдужної сонячністю ховаються безліч хвороб, про які потрібно знати, щоб захистити себе і рідних.
    Сонячний удар і перегрів
    Ми вже писали про сонячний удар, перегрів і заходи безпеки запобігання і методи реабілітації, якщо все ж таки це сталося. Кожен рік люди вмирають під час спекотних днів. Це говорить про те, що люди недбало ставляться до природних аномалій, які можуть погубити. Наші судини сходять з розуму від пекла, тож навіть не маючи захворювань серцево-судинної системи, можна сильно постраждати від перегріву.
    Пневмонія
    Влітку можна отримати запалення легенів. Під впливом палючого сонця наші легені працюють на межі своїх можливостей. Через легені, інтенсивно випаровується вода і летючі продукти розпаду. Через це наші легені можуть заробити подібні хвороби.
    Інфаркт
    За будь-якої фізичної активності в літній час, категорично забороняється перевантажувати себе людям з хворобами гіпертонії. Надмірна фізична активність посилює перебіг хвороби, призводить до загострення хвороби, в слідстві чого може статися інфаркт.
    Бронхіт і бронхіальна астма
    Виникає за надмірного навантаження на організм.
    Ангіна
    Ангіна більше відноситься до зимових захворювань, але влітку захворіти на ангіну можна дуже легко. Влітку ми намагаємося остудити свій організм, п'ємо багато холодної води, потіємо і відразу вирушаємо під кондиціонер. Бережіть свої мигдалини навіть у літній час.

    Кишкові розлади
    Влітку бактерії поширюються дуже швидко тому в жарку пору кишкові захворювання стрімко підвищуються. Ретельно мийте руки після того, як повертаєтесь додому, а також перед їжею.
    Захворювання нирок
    У літній час нирки сильно перевантажуються. Влітку ми п'ємо величезну кількість води, що дає сильне навантаження на нирки. Вода дуже корисна для організму, але її надмірне вживання дає зворотню реакцію.
    Це ряд найбільш поширених захворювань, які зустрічаються влітку. Тому намагайтеся максимально себе захистити.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору