ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Миколаївському морзі переплутали трупи при видачі рідним

    20 квітня 2024 субота
    82 переглядів
    У Миколаєві сплутали трупи

    Рідні померлого 76-річного Віктора Нагорного замість його тіла ледве не забрали з моргу іншу людину. Через несподівані ускладнення похорон довелося відкласти.
    Дружина покійного Маргарита Нагорна каже, що забирати тіло до моргу приїхала рідна сестра покійного, однак їй вивезли одягнутого у їхній костюм іншого чоловіка.

    "Кажу: це не мій брат. Вона каже: ось дивіться, вухо його. Я кажу: не знаю, чиє це вухо, але це не мій брат", - підтверджує Любов Гришкова.

    Долю тіла Віктора Нагорного не могли з'ясувати дві години, аж поки родичам не повідомили, що прізвища схожих чоловіків переплутав санітар.

    "І вашого брата родичі приїхали, визнали за свого, одягли, поклали в ту труну, а це тіло залишили тут. А вашого брата повезли відспівувати і ховати", - розповіла сестра покійного.

    Завідувачка запевнила, що за халатність санітара вже звільнили. Щоб знайти тіло брата, Любов Гришкова пішла до поліції. Туди ж і передзвонили з моргу, що покійник знайшовся. За новою версією, жодне з тіл стін моргу не залишало.

    "Багато трупів у холодильнику, прізвища були схожі, вивезли іншого. Вечором приїхала з поліцією, показали їй її брата – без проблем. З приводу санітара розбираємося, чому він викотив не той труп", - пояснив заступник начальника бюро судово-медичної експертизи Миколаєва Олександр Дорофєєв.

    За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження.

    "За фактом недбалості з боку працівників моргу. На даний час проводиться перевірка щодо встановлення місця знаходження трупу з 11:00 години до 18:00", - пояснила представник правоохоронної структури Інна Загарій.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору