ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керівник автомобільної школи на Закарпатті взяв з учня 700 доларів хабара (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    67 переглядів
    Директору-хабарнику загрожує до 10 років тюрми.

    Працівники прокуратури разом з УЗЕ затримали начальника автошколи Іршави на хабарі у 700 доларів. За ці гроші він мав "оформити" для учня права категорії "С".

    Затримано при одержанні неправомірної вигоди у 700 дол США керівника Іршавської автомобільної школи Закарпатської обласної організації Товариства сприяння обороні України
    Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання від закарпатця неправомірної вигоди у сумі 700 дол. США керівником Іршавської автомобільної школи Закарпатської обласної організації Товариства сприяння обороні України.
    Як повідомив начальник відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Юрій Дербак, працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменті захисту економіки Нацполіції України викрито при одержанні 700 дол. США неправомірної вигоди керівника однієї з автомобільних шкіл області.
    Вказану суму посадовець вимагав та отримав за сприяння, з використанням свого службового становища, у оформленні документів про проходження закарпатцем навчання водіїв категорії «С» в Іршавськоій автомобільній школі Закарпатської обласної організації Товариства обороні України.
    Дії керівника автошколи у кримінальному провадженні кваліфікуються за ч.3 ст.368 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою особою.
    Наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про його затримання порядку ст. 208 КПК України.
    Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років, інформує прес-служба прокуратруи Закарпатської області.

    5293-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору