ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому з'являється лупа і як її позбутися

    25 квітня 2024 четвер
    78 переглядів
    Як позбутись лупи, декілька способів

    Лупа це одна з найбільш поширених захворювань шкіри голови, з якою стикається не мало людей. Лупа досить неприємне явище. Це захворювання не з'являється просто так і через відсутність методів боротьби з лупою це захворювання може призвести до неприємних наслідків.
    З-за чого з'являється лупа?
    Епідерміс постійно оновлює клітини, які переміщуються з підшкірних глибин до поверхні і відлущується. Причиною появи лупи є в тому, коли процес переміщення клітин прискорюється. Бактерії, які живуть на шкірі з самого народження і при появі їх прискорюють цей процес переміщення клітин і з-за чого з'являється лупа. Так само, після статевого дозрівання частіше всього лупа з'являється у чоловіків, при гормональному дисбалансі, слабкому імунітету, пережитого стресу, незбалансоване харчування, надмірне вживання цукру може утворитити появу лупи.
    Існують і зовнішні причини появи лупи. До них відносяться: хімічна завивка, фарбування волосся, головні убори, довге перебування під сонцем з непокритою головою.


    Як позбавитися лупи?
    - коли ви миєте голову, намагайтеся не травмувати шкіру голови.
    - якщо ви страждаєте від легкої форми лупи, використовуйте звичайний шампунь, який підходить для щоденного застосування.
    - засоби для укладання волосся можуть викликати появу лупи. Відмовтеся на час від цих засобів або замініть їх на більш щадні.
    - використовуйте шампуні, що містять масло чайного дерева.
    - щоб вилікувати важку форму лупи обов'язково сходіть на консультацію до фахівця, щоб вам призначили правильне лікування. Самолікування і покупка засобів в аптеці можуть тільки погіршити ситуацію.
    - найбільш ефективне лікування проти лупи це шампунь, який містить кетоконазол, мити їм голову слід також як і зі звичайним шампунем.
    При важкій формі шкірного захворювання лупа може з'явитися і на інших ділянках шкіри: на бровах, за вухами, навколо носа і на губах. Така форма важко переноситься з супроводом свербіння і почервоніння шкірної ділянки. У цьому випадку вам необхідно звернутися до лікаря, так як звичайна форма захворювання може перейти в себорейний екзему.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору