ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Міноборони анонсували нові військові звання

    25 квітня 2024 четвер
    41 переглядів
    Нові звання запровадять для військових сержантського та старшинського складу

    Українським військовим невдовзі присвоюватимуть нові звання. Зміни стосуватимуться сержантського та старшинського складу ЗСУ.
    Про це повідомив речник Міністерства оборони Максим Праута під час брифінгу. Він зазначив, профільне відомство впроваджує нормативно-правове забезпечення, що дозволить підвищити боєздатність української армії та обороноздатності країни.
    Всі зміни опрацьовуються з представниками Ради волонтерів та Проектного офісу реформ Міноборони.
    "Наразі на розгляді в Адміністрації президента України, Верховній Раді України та у Секретаріаті Кабінету міністрів України перебуває ще 22 проекти нормативно-правових актів, які забезпечують реалізацію реформ у сфері оборони. Зокрема, це проект закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо військових звань військовослужбовців", який передбачає запровадження нових військових звань сержантського і старшинського складу Збройних сил України", - розповів Праута.
    Він додав, що також розглядається законопроект, в якому передбачаються зміни в питанні планування заходів щодо оборони держави і захисту від можливої агресії. Також там прописані норми щодо забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, повноважень державних органів влади. Зміни торкнуться й надання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації та "бронювання" громадян на період мобілізації та на воєнний час.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости